Definitieve Ontharing (medische laser type Alexandrite en YAG)


HOE WERKT LASERONTHARING?


Wist u dat er verschillende soorten lasers bestaan ? Dat de ene zeer goede resultaten geeft en de andere weinig of slechts een tijdelijk resultaat ? The Skin Clinic werkt met een medische laser, die enkel door een arts of dermatoloog mag gebruikt worden, of onder zijn toezicht.

Deze laser noemt men “Alexandrite” voor lichte huidtypes en “YAG” voor donkere huidtypes, en wetenschappelijke studies tonen aan dat deze aan de ideale golflengtes flitsen, in tegenstelling tot een IPL of andere “lichttechnieken” die in schoonheidsinstituten gebruikt worden, een rechthoekige platte flitslamp hebben, en waarvan het resultaat niet overtuigend is.

Kies dus de juiste laser !

The Skin Clinic werkt met een professionele laser voor medisch gebruik. Deze is veel efficiënter dan een IPL. De Cynosure Laser-ontharing is een ontharingsmethode die het pigment van de haartjes gebruikt om ze te geleiden naar de haarzakjes en deze zo te vernietigen, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk. Het is bovendien snel. Zo is de gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels of bikinilijn slechts vijf à tien minuten. De behandelingen gaan door in de Clinique du Midi in Brussel op dinsdag en donderdag en in Lennik op woensdag en vrijdag.

HAARGROEI STADIA

Om het haarzakje te kunnen bereiken is geleiding via het pigment in het haartje nodig. In de stadia 2 en 3 is het haarzakje niet bereikt en kan deze weer een nieuwe haar aanmaken. Daarom zijn er meerdere behandelingen nodig.

In totaal heeft u zo’n 6 à 8 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. Daarnaast adviseren wij 1 onderhoudsbehandeling per jaar, voor een optimaal en langdurig effect.

VOORDELEN VAN DE LASER-ONTHARING

 • nooit meer scheren, harsen, epileren of waxen
 • geen ingegroeide haartjes of stoppels
 • haarreductie
 • kwaliteit en optimale veiligheid
 • vrijwel geheel pijnloos 

Bijzondere voorzorgen

Vóór de Laser behandeling

- Geen zonnebank of zonnebad 2 weken voor en na de Laser-behandeling en/of gebruik een goede beschermingsfactor of bedek het behandelde gebied zo goed mogelijk.

- Op de dag van de behandeling geen make-up, crème, lotion of deodorant op de te behandelen gebieden aanbrengen.

- 2 dagen voor de behandeling: zorg dat het te behandelen gebied geschoren is voor de behandeling. Doe dit beter niet vlak ervoor.

- 6 weken voorafgaand en gedurende de behandelkuur mag geen ontharingscrème gebruikt worden en is harsen/ epileren niet toegestaan, scheren mag wel.

Na de Laser-behandeling

- Eerste 24 uur na behandeling niet te heet douchen of baden, geen sauna of stoombad en niet zwemmen.

- Geen zonnebank of zonnebad 2 weken voor en na de Laserbehandeling en/of gebruik een goede beschermingsfactor of bedek het behandelde gebied zo goed mogelijk.

- Bij een huidreactie (roodheid) na de behandeling: koelen met ijs en eventueel insmeren met Flamigel of gelijkwaardig. Na een behandeling is het mogelijk dat de huid roder kleurt en/of dat er kleine rode puntjes ontstaan. Het lijkt en voelt op een verbranding na het zonnebaden. Dit kan voorkomen en verdwijnt veelal enkele uren na de behandeling.

  Ons aanbod »

  Laserontharing
  Deel van het gezicht (1 kleine zone) en nek (wenkbrauwen, oorschelp, wangen, bovenlip, kin, hals, jukbeenderen...)75Euro
  Meerdere Zones / Volledige gezicht100Euro

  Promo Forfaitprijs Bikini + Benen + Oksels

  350

  Euro
  Schouders / Armen

  100

  Euro
  Oksels100Euro
  Volledige rug met schouders (tot taille)220Euro
  Buik / Borst / Billen100Euro
  Bikinilijn gedeeltelijk

  Volledige bikini

  100

  150

  Euro

  Euro

  Handen / Voeten / Tenen50Euro
  Bovenbenen / Onderbenen180Euro
  Benen Volledig220Euro
  BOEK NU EEN AFSPRAAK ONLINE

  Wij bieden u ook de mogelijkheid om langs te komen wanneer het U past, buiten de normale openingsuren. Hiervoor kan u telefonisch contact opnemen.