The Skin Clinic

Huidverzorgingen op maatLASERCENTRUM VOOR DEFINITIEVE ONTHARING EN HUIDVERBETERING

Onze praktijk te Lennik en Brussel zijn uitgerust met de nieuwste niet-invasieve technologieën voor huidverbetering en -verjonging en voor definitieve ontharing, zowel voor blanke, gekleurde of zwarte huidtypes.

Als team werken wij nauw samen met esthetische artsen en dermatologen, en bundelen wij onze krachten om voor u het best mogelijk resultaat te behalen.
We nemen de tijd en informeren u uitgebreid over de procedures, de voor- en nadelen en het te verwachten resultaat.
Op deze manier kunt u een weloverwogen keuze maken voor een behandeling
.

Je wordt begeleid door een specialiste die een opleiding kreeg in dermatologie (masterclass huidafwijkingen), behandelingen van huidaandoeningen en nieuwste lasertechnieken.

Ann Gheysen

REVIEWS - ERVARINGEN


NADINE -  Super service, uitgebreide uitleg over de behandeling, prijs kwaliteit verhouding echt top. Ik kan dit iedereen aanraden!

LYNN - Al verschillende behandelingen IPL gehad zonder resultaat, is veel geld in de vuilbak, deze laser geeft meteen resultaat en merk je een verschil na 2 sessies. Supergoede prijs

CARINE - Vriendelijke ontvangst, en heel tevreden over het resultaat. De laser is een Alexandrite model, fantastisch resultaat na enkele behandelingen, superprijs die het waard maakt om met de trein naar Brussel te komen.

LOTTI - An legde alles heel goed uit en ik kreeg de tijd om na te denken om met een behandeling te starten. Buurt is niet de mooiste (Station Brussel Zuid) maar het cabinet zelf is net en schoon, alles doet heel professioneel aan.

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief