Huidverbetering: Micro-needling Microdermabrasie Fruitzuurpeelings Collageendraden Rimpelvullers

BEHANDELINGEN GERICHT OP HUIDVERBETERING

The Skin Clinic bekijkt bij elk bezoek de conditie van je huid en in overleg met jou wordt een behandelplan opgesteld volgens de noden van je huid. Gelaatsmaskers worden à la minute bereid door je huidspecialist, op basis van de conditie van je huid op dat moment. Deze kunnen verstevigend, hydraterend, beschermend, voedend, ontstekingsremmend, kalmerend of regenererend zijn. Door ook thuis de aangepaste verzorgingsproducten te gebruiken, krijg je een gezonde en stralende huid. De verzorgingslijn van Organic Spa is 100 % natuurlijk, en bevat geen chemische toevoegingen en bewaarmiddelen.  Ze bevatten geen agressieve zuren of synthetische stoffen en respecteren de natuurlijke zuurmantel en kracht van de huid. De meeste producten zijn daarom geschikt voor elk huidtype en brengen elke huid op lange termijn weer in balans


FACIAL BOOST (45 min) 

Is jouw huid toe aan een flinke boost? Dan is deze behandeling perfect voor jou! De unieke samenstelling van de producten stimuleert de cel-vernieuwing met als gevolg: de verbetering van de huidkwaliteit en een gezonde, stralende huid ! We gebruiken de 100% natuurlijke producten van Organic Spa.

Door de Facial Boost-behandeling voort te zetten met een microneedling behandeling, kun je een nog mooier resultaat bereiken. Met microneedling wordt de hyaluronzuur beter verspreid en de huid meer geactiveerd om zich te herstellen en te regenereren.


ACNE REPAIR EN SKIN DETOX (55 min) 

Deze detox gelaatsbehandeling met groene klei werkt diep in op de onzuiverheden van de huid en heeft een anti-bacterieel effect. Uitermate geschikt dus voor een goede detox van je huid of om acné aan te pakken.

Met LED-lichttherapie (blauw licht) zal de de algemene conditie van de huid verbeteren en de puistjes verminderen. LED-lichttherapie werkt door middel van verschillende kleuren licht. Bij deze vorm van lichttherapie komt er geen warmte vrij, zoals bij laser of IPL wel het geval is. Iedere kleur heeft een specifieke werking op de huid. Zo wordt blauw licht gebruikt voor oppervlakkige huidaandoeningen. Door de anti-bacteriële functie van blauw LED-licht is het uitstekend geschikt voor het bestrijden van acne en mee-eters, omdat de bacteriën zo bij de bron worden aangepakt. Rood licht heeft een andere golflengte dan blauw licht en dringt dieper door in de huid. Wanneer je last hebt van wondjes, huidbeschadigingen door zonlicht, pigmentvlekken of een verslapte huid, dan ben je gebaat bij rood licht. Dit licht werkt huidverbeterend en huidherstellend doordat de doorbloeding wordt gestimuleerd en de productie van collageen en elastine extra wordt aangewakkerd; allemaal essentiële proteïnen die je huid strak en soepel houden! Rood licht zorgt ervoor dat je huid zichtbaar en voelbaar verbetert: de huid verstevigt en rimpels verminderen.

MICRODERMABRASIE (45 min)

Je gelaat wordt gereinigd en krijgt daarna een micro-peeling met behulp van diamantkopjes als je voor micro-dermabrasie opteert, ofwel met fruitzuren (enzymatische peeling). Deze diepte-peeling geeft meteen resultaat en zorgt ervoor dat het natuurlijk huidvernieuwingsproces beter op gang komt. De dode huidcellen worden afgestoten, de bloedcirculatie wordt verbeterd, en de aanmaak van collageen en elastine verhoogd. Actieve werkstoffen worden daarna beter opgenomen. Ideaal dus in de strijd tegen rimpels, grove poriën, een vale of doffe huid en littekens. Bij het behandelen van rimpels worden met name de fijne lijntjes flink verminderd. Deze rimpels zitten in de bovenste laag van de huid en worden weggeschaafd, waardoor denieuwe, “jonge” huid zichtbaar wordt. Het resultaat is een stralend gelaat !

MICRO-NEEDLING MET VITAMINE A, C EN E (45 min) 

Micro-needling is een vorm van collageen-inductie therapie waarbij we met behulp van een injectie-pen nagenoeg pijnloos en efficiënt minuscule kleine gaatjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. De natuurlijke aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd waardoor een stevigere en gladdere huid wordt gecreëerd. Doordat we met deze behandeling minuscule kleine gaatjes in de huid maken kunnen we werkstoffen dieper in de huid transporteren om de huid optimaal te voeden. Afhankelijk van de huidconditie wordt er een optimaal resultaat bereikt bij behandeling in kuurvorm. Bij micro-needling geldt hoe meer behandelingen hoe meer resultaat. Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig om zichtbaar resultaat te verkrijgen. Behandelingen vinden plaats om de 2 à 3 weken. Indicaties voor Micro-needling zijn verjonging van de huid, maar ook littekens, acné, grove poriën en rimpels.


COLLAGEEN-LIFT (MET COLLAGEENDRADEN) - 45 min

Collageen draden zijn de nieuwste beautytrend, overkomen waaien vanuit Azië en nu eindelijk beschikbaar in België. Een baanbrekende technologie waarbij collageen draden worden aangebracht in een rimpel, pijnloos en zonder naalden! De resultaten van deze nieuwe techniek zijn fantastisch: rimpels worden opgevuld en zijn minder diep. Hieronder vertellen wij alles wat je wilt weten over deze nieuwste beautytrend.

Wat zijn collageen draden?

Collageen draden, ook wel proteïne- of zijdedraden genoemd, zijn kleine oplosbare draden die in rimpels worden aangebracht met als doel de rimpel van binnenuit op te vullen. De collageen draden bestaan uit collageen stimulerende ingrediënten.

Collageen draden; pijnloos en natuurlijk rimpels opvullen!
Collageen draden worden aangebracht in de rimpel

Hoe werken collageen draden?

Een rimpel ontstaat door de afname van ons natuurlijke collageen. Collageen geeft de huid stevigheid en elasticiteit. De ingrediënten in de collageen draden worden opgenomen door de huid en zorgen hier voor collageenstimulatie. Doordat het collageen in de huid wordt gestimuleerd, verminderen de rimpels.

Veel vrouwen (én mannen) willen graag rimpels verminderen, maar zijn nog niet toe aan drastische invasieve ingrepen. Dan is deze techniek zeer geschikt! Na de eerste behandeling zijn fijne lijntjes en rimpels al vermindert. De huid ziet er merkbaar steviger uit, rimpels zijn minder diep en de huid heeft meer volume.

Resultaten van collageen draden

 • Natuurlijke rimpel opvulling
 • Activeert de cel-vernieuwing
 • Versterkt de huid barrière
 • Stimuleert de collageen aanmaak
 • Helpt lijntjes te verminderen
 • Liftend en verstrakkend effect
 • Gehydrateerde, jeugdige uitstraling

Voordelen

 • Toepasbaar voor alle huidtypes
 • Zonder naalden rimpels opvullen
 • Geen bijwerkingen
 • Pijnloos en zonder downtime

Collageen draden behandeling

De behandeling met collageendraden is volledig pijnloos. Na het reinigen en een lichte peeling gaat we de door u gekozen zone(s) van de huid voorbereiden. Hierdoor worden talg en dode huidcellen verwijderd en worden de huidkanalen geopend. Vervolgens brengen wij de draden aan in de rimpels. De draden worden door middel van een serum via de huidkanalen opgenomen in de huid. In de huid zorgen de ingrediënten in de draden voor collageenstimulatie. Hierdoor worden de rimpels van binnenuit opgevuld en worden rimpels verminderd. De behandeling wordt afgewerkt met de LED-licht lamp. 

Deze behandeling heeft voor het optimale resultaat 3 behandelingen nodig met tussenpozen van 14 dagen. Het resultaat blijft 8 tot 18 maanden zichtbaar, maar dit is wel geheel afhankelijk van het onderhoud en de levensstijl van elke persoon.

De draden zorgen voor een geweldig resultaat op het gebied van beautiful aging.

Voor de klant die (nog) niet toe is aan invasieve behandelingen is de C-Line techniek een behandeling die wel echt resultaat geeft. Een gladdere, strakkere huid, minder diepte van lijntjes en/of rimpels, een algeheel betere huidconditie !

Geen downtime, geen hoge kosten, het is een bijzondere behandeling waarbij de draden echt oplossen in de lijntjes en/of rimpels van de huid.

Ons aanbod »

Behandelingen:
FACIAL BOOST - 45 min 95 Eu
MICRODERMABRASIE (Anti-aging) - 45 min 105 Eu
PEELING AHA FRUITZUURPEELING (Anti-aging) - 55 min 105 Eu
ACNE REPAIR (met LED-therapie) - 55 min 95 Eu
MICRO-NEEDLING - 45 min 125 Eu
SKIN DETOX (vermoeide huid) - 55 min 95 Eu
COLLAGEEN LIFT (met collageendraden) - 45 min 145 Eu
BOEK NU EEN AFSPRAAK ONLINE

Wij bieden u ook de mogelijkheid om langs te komen wanneer het U past, buiten de normale openingsuren. Hiervoor kan u telefonisch contact opnemen.