Hyaluronzuur Fillers Botox

BOTOX

Botox is een uit de natuur verkregen eiwit dat gebruikt wordt om de spieren tijdelijk te laten ontspannen. Het wordt via injecties toegepast. 

Botox is eigenlijk een merknaam van de eerste producent die met dit product de markt op ging. De naam komt van de stof: Botuline Toxine. Dit is een natuurlijk eiwit dat een ontspannend effect op de spieren heeft, doordat het signaal vanuit de zenuwen naar de spieren tijdelijk wordt geblokkeerd. Het gevolg is dat de spieren meer rust krijgen en rimpels in het behandelde gebied vervagen of zelfs compleet verdwijnen. Na verloop van tijd zal de aansturing zich weer herstellen, waardoor de werking van Botox altijd tijdelijk is.

FILLERS OF INJECTABLES

Terwijl Botulinetoxine de spieren tijdelijk ontspant waardoor rimpels, lijnen en fronsen wegtrekken, vult een filler juist tijdelijk een groef, plooi of rimpel op. Fillers bieden uitkomst bij het herstellen van verloren volume in je gezicht. Fillers creëren namelijk meer volume op de plekken waar dat nodig is. De huid in het gezicht oogt minder slap en hangt minder. Daarnaast helpen fillers om de contouren van het gelaat te accentueren en om rimpels te verzachten.

The Skin Clinic werkt samen met een arts voor de uitvoering van deze behandeling. Afspraken zijn enkel telefonisch mogelijk.

BOEK NU EEN AFSPRAAK ONLINE

Wij bieden u ook de mogelijkheid om langs te komen wanneer het U past, buiten de normale openingsuren. Hiervoor kan u telefonisch contact opnemen.