Behandelingen

Huidverbetering Huidverjonging Definitieve ontharing


The Skin Clinic beschikt over de nieuwste technologieën voor huidverbetering en -verjonging, en voor definitieve ontharing.

De missie van Skin Clinic is om een professionele en persoonlijke benadering van esthetische behandelingen te bieden. De behandelingen die in onze centra worden aangeboden, worden allemaal uitgevoerd door mensen die gekwalificeerd en getraind zijn in schoonheidsverzorging.

De ELITE+ is een krachtige medische laser die snel resultaten oplevert. De verschillende golflengten vinden hun toepassing in behandelingen voor gezichtsverjonging, verwijderen van ouderdomsvlekken, couperose, acné, en definitieve ontharing bij alle huidtypes.

The Skin Clinic beschikt over dergelijke laser, zowel voor blanke, gekleurde of zwarte huidtypes: Deze medische laser is van het type Alexandrite of YAG, de meest efficiënte en veilige laser op de markt in dit domein.

Laserbehandelingen worden momenteel door alle wetenschappelijke studies erkend als de meest doeltreffende methode voor definitieve ontharing en is al meer dan 25 jaar dé referentie-technologie hiervoor. 

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN ?

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief